openklasdag : info vanuit de Scholengemeenschap en speciaal voor Mater Dei

Beste ouder(s)

Het nieuwe schooljaar staat weer voor de deur. Dat het een bijzonder jaar wordt, staat al vast. Uiteraard gaan wij er alles aan doen om deze periode samen, zo goed en veilig mogelijk door te komen.

Alle katholieke basisscholen van Genk ( De Speling), houden, naar goede gewoonte, een openklasdag. Op donderdag 27 augustus organiseren wij deze keer omwille van Corona een alternatief ontmoetingsmoment.

Alle 2,5-jarige kleuters, leerlingen voor het 1ste leerjaar en nieuwe leerlingen worden door de school uitgenodigd om kennis te maken met de school, de klas en juf of meester. Dit kan zowel fysiek als digitaal of per brief georganiseerd worden. De school zal hier een veilige beslissing in nemen.

De overige leerlingen zullen op 1 september voldoende tijd krijgen om kennis te maken met de nieuwe klasomgeving, juf of meester.

We wensen jullie een zo aangenaam mogelijk schooljaar toe, hopelijk de hele tijd in fase geel.

Mater Dei  organiseert de openklasdag op volgende manier:
– de ouders ( liefst slechts één ouder) van de 2.5 jarige kleuters , de ouders van de leerlingen die naar het eerste gaan en alle ouders van nieuwe kleuters of leerlingen ( en de kinderen zelf natuurlijk) worden op school verwacht tussen 16 en 17.30. Ze zijn welkom op de speelplaats met mondmasker en volgen daar de aanwijzingen om de school binnen te gaan.
– alle andere ouders worden via mail gecontacteerd door de leerkracht waarbij hun kind in de klas zal zitten. Zij kunnen dus deze keer niet naar de openklasdag komen!!!

Meer info volgt! Houd deze website of onze Facebookpagina in de gaten!

Nog enkele fijne vakantiedagen

Directeur Marijke