Compilatie 2A

Spelend leren, sint-bezoek, hoekenwerk, knutselen, theater, filmnamiddag en nog meer. We deden het allemaal met veel plezier!
Fijn jullie morgen weer op school te verwelkomen voor een nieuw jaar vol van nieuwe kansen!

Middagje Herfst op Melberg

Buiten leren is coronaproof en enorm plezierig!
We spotten & fotografeerden diertjes, holletjes, paddenstoelen, …
We wandelden, renden, sprongen en huppelden door het bos en in de natuur!
Dat doen we snel eens opnieuw! Kids 2A en 2B

Leerwandeling

We gingen vandaag op leerwandeling om de buurt van de school te verkennen. We hadden ons goed voorbereid in de klas en bekeken plannen, kaarten en een maquette. De leerlingen van 2A toonden zich echte kaartlezers, architecten & deskundigen van buurt en verkeer!

KNAP gedaan tweedeklassers!!!!

 

Jeugdboekenmaand

Het is nog steeds jeugdboekenmaand.  Hopelijk hebben jullie  wat boeken in huis om van te genieten!  Zo niet, schrijf zelf een verhaal voor een vriend of vriendin, je ouders, oma’s en opa’s,… en wissel verhalen uit!  Wie weet is je broer  of zus wel een goede illustrator en komen jullie samen tot een goed verhaal ! Juf Inge gaf al een goede tip in haar eerste uitdaging.

Wij gingen nog net op de valreep met onze klas 2A naar de bib en mochten daar genieten van verhalen, illustraties en activiteiten rond de jeugdschrijver André Sollie.  We laten jullie even meekijken.  Lieve groeten aan iedereen, juf Lieve !

Kunsttruck in 2A

Wéér een toffe & leerrijke, KUNSTIGE dag voor ons!

We leerden dat je met verschillende eenvoudige vormen een hele ruimte of hemel vol sterren, planeten en raketten kunt creëren. We werkten rond het boek “Ruimtereis” van Jan Jutte.

Het was weer een geslaagde dag!

Dankjewel meester Yoeri en meester Michael!

Vrolijke vrijdag 2A-2B

In 2A en 2B begonnen we vrolijke vrijdag met een opdrachtentocht, daarna kwamen we in de klas en deden we een hoekenwerk rond Halloween. Het was een super leuke dag!