Herfstwandeling

Samen met het derde en het vijfde leerjaar, trok het tweede leerjaar deze morgen met de trein naar bokrijk.

Wij genieten hier nu van een prachtig weertje en heerlijke herfstkleuren!

Startviering in de St.-Martinuskerk

dav

Mater Dei kleurt je dag….het thema van onze startviering.
We maakten het even stil, zongen samen liedjes en dachten na over verdraagzaamheid, elkaar helpen en respect tonen.

Hoekenwerk

Het eerste hoekenwerk van dit schooljaar is een feit!
We werkten aan de delen van de dag en de maanden.
We deden dat al goed!

Eerste schooldag

Nu zijn we er helemaal klaar voor! Blij jullie allemaal weer te zien op maandag 3 september om 8.40. Voor de eerste schooldag verzamelen we allemaal op de grote speelplaats ook de kleutertjes. En als alle kinderen hun plekje hebben gevonden, is er koffie voor de ouders in de eetzaal. Daar staat onze ouderraad paraat om jullie nog even in alle rust te laten bijpraten! Tot maandag!

Fietsbieb start in Mater Dei

Bij de Fietsbieb, een initiatief van beweging.net, kan je tweedehands kinderfietsen goedkoop lenen. Er is een aanbod voor kinderen tot 12 jaar. Voor € 20,00 fietsgeld en een waarborg van € 20,00 mag je één jaar lang een kinderfiets gebruiken.
Schenk je een eigen kinderfiets in goede staat aan de Fietsbieb? Dan ontvang je 1 jaar fietsgeld in ruil. De waarborg krijg je terugbetaald wanneer je de fiets weer in goede staat inlevert.

Om op te starten zijn we nu op zoek naar tweedehands kinderfietsen en vrijwilligers om te werken aan het onderhoud van de fietsjes. Fietsjes kunnen ingeleverd worden vanaf nu tot 1 juli elke maandag tussen 15 en 16 uur op de speelplaats van Mater Dei. Mogelijke vrijwilligers mogen een seintje geven via Bart.Bynens@beweging.net of directie@materdei-genk.be

Volg ook de Facebookpagina!