6B

Zesdeklassers in Blankenberge

De leerlingen van het zesde hebben er lang naar uitgekeken en ze zijn eindelijk op hun zeeklassen kunnen vertrekken! Ze beleven er een onvergetelijke week en hebben er veel plezier. Voormiddag doen ze altijd verschillende sporten zoals badminton, free running, snorkelen, judo, taekwondo, atletiek en nog meer. Namiddag staan er steeds leuke uitstappen op het programma. Zo gaan ze Brugge en het Historium bezoeken. Ze maken een leerrijke strandwandeling waarna ze even vrij kunnen gaan shoppen. Of ze dompelen zich onder in de leefwereld van de zeedieren in Sealife. Af en toe moet er ook gewerkt en leren ze over de zee, de duinen en getijden in hun leerboekje! Kortom, een week om nooit te vergeten!

Schaatsen

De leerlingen van het Zesde zijn voormiddag gaan schaatsen. Ze kregen een korte schaatsles en daarna was er een heuse wedstrijd tegen andere scholen. Er was ook een moment om vrij te schaatsen. Het was een leuke voormiddag!

Op zoek naar bodemdiertjes

 

 

In het zesde leren de leerlingen over insecten. Daarom trokken ze donderdag naar het bos om op zoek te gaan naar bodemdiertjes. Ze vonden insecten, spinachtigen, duizendpoten en zelfs miljoenpoten! Maar wanneer is een diertje een insect? Weten jullie het?

Meer berichten