5A

Welkom in klas 5A, bij juf Mariella en juf Inge!

Juf Mariella geeft wiskunde, taal, wereldoriëntatie en godsdienst.  Dit alle dagen, behalve op maandag- en donderdagnamiddag.  Dan staat juf Inge in de klas.

Juf Inge geeft godsdienst, spelling en MUZO.  Ook ondersteunt zij de klas tijdens de SES-uren op maandag en woensdag.

Iedere dinsdag en vrijdag gaan de kinderen turnen bij meester Bert.

Juf Inge H is de zorgjuf van de 3de graad.

 

ondersteuning in het vijfde leerjaar

Op maandag en woensdag voor de speeltijd werken de kinderen van 5A en 5B altijd samen. Er zijn vier groepen en vier verschillende activiteiten. Na 20 minuten schuift iedere groep door, zodat iedereen op het einde van de rit alle opdrachten heeft gedaan. Juf Katrien, Juf Mariella en Juf Inge verdelen zich over de groepjes en kunnen zo met een klein groepje kinderen heel hard werken.

Een toffe manier van werken!

 

Herfstwandeling vijfde leerjaar

Het vijfde leerjaar trok vandaag richting Thor Park. We volgden de stenen mannetjes tot boven op de terril. Daar zagen we Genk van alle kanten. De tocht was avontuurlijk en stevig naar boven, maar iedereen bereikte de top!

Wij hebben samen genoten van een heerlijke dag in de buitenlucht!

De samenwerkingskoffer in 5A

Naar elkaar luisteren, rekening houden met de groep, samen probleemoplossend denken, positief leiderschap …  Het komt allemaal aan bod in 5A.  Door een aantal keer uitdagende opdrachten uit te voeren, leren de kinderen heel wat sociale vaardigheden die nodig zijn om dit schooljaar een toffe groep te vormen.  Hier zijn alvast de eerste foto’s.

 

 

De samenwerkingskoffer in 5A.

Naar elkaar luisteren, rekening houden met de groep, samen probleemoplossend denken, positief leiderschap …  Het kwam allemaal aan bod in 5A.  Door een aantal namiddagen uitdagende opdrachten uit te voeren, leerden de kinderen heel wat sociale vaardigheden die nodig zijn om een toffe groep te vormen.  En of het leuk was!

Meer berichten