1B

De lessen worden gegeven door juf Anja. Juf Margo ondersteunt enkele uren in de klas. Juf Inge geeft de MUZO-les op dinsdag. Op dinsdag en donderdag gaan wij turnen bij meester Bert. Juf Elke is de ZORG-juf.

Openklasmoment in het eerste leerjaar

 

 

 

Een gezellige drukte in onze klas. We tonen trots dat we al veel geleerd hebben.  Fiere mama’s en papa’s die kijken hoe hard we werken…  En later is er ook nog tijd om aan een vervolgopdracht te werken samen met mama of papa. Echt super!

 

 

 

Een monstertruck

 

Wat een bedrijvigheid in 1B vanmiddag…

In Zonnekind staat een leuk stappenplannetje hoe je zelf een monstertruck kan maken. We proberen dat even uit. Soms is het wat moeilijker, maar van proberen kan je leren… we helpen elkaar en samen lukt het dan wel!

Tussendoor speelden we ook nog met andere leerspellen. Het was weer een leuke namiddag in onze klas.

 

 

Herfstwandeling 1ste leerjaar

De leerlingen van het eerste leerjaar, wat een knappe wandelaars zijn dat! Ze wandelden naar Kattevenia. In de speeltuin konden ze heerlijk spelen, er werden kampen gebouwd, er werd geravot…
Via het planetenpad wandelden ze naar het Heempark. Gekleurde herfstbladeren, plassen, paddenstoelen… we hebben het allemaal gezien.
Wat een mooie natuur en we zorgden vandaag goed voor het klimaat. We deden alles te voet!

Hoekenwerk

Er wordt keihard gewerkt in het eerste leerjaar.  Regelmatig kunnen we ook nog spelen. Dat vinden we zeker leuk!

Bouwen met lego, werken met de strijkkralen, een inkleurtekening mooi afwerken, puzzelen, een gezelschapsspel spelen… Er is keuze genoeg!

Veilig gespeld

Drie weken zitten we nu in het eerste leerjaar. Wat hebben wij al veel geleerd. Vandaag hebben we voor de eerste keer gewerkt met veilig gespeld.
We dicteren elkaar woordjes en leggen ze op de letterdoos. Hoe knap is dat!

Meer berichten