Nieuws

Uitgelicht

Inschrijvingen schooljaar 2020-2021 en 2021-2022

Alle info over inschrijven voor het schooljaar 2021-2022 vindt u onder de titel ” praktisch” rechtsboven op deze pagina.

Omwille van de coronacrisis zijn fysieke inschrijvingen op school voorlopig verboden . Wil u een kind inschrijven in Mater Dei  dan kan dat makkelijk online via nieuwe inschrijving 

Indien u  meer inlichtingen wenst, of vragen hebt over onze school, neem dan telefonisch of via mail contact op (089/363533  of  directie@materdei-genk.be )

U blijft in ieder geval hartelijk welkom… maar op een andere manier!

 

Verder verloop van thema herfst in KB

niet vergeten!

Nog even ter herinnering:
– Op woensdag 13 oktober is er de jaarlijkse leerdag van onze scholengemeenschap. Alle leerkrachten worden daar verwacht, voor de leerlingen is er die dag dus een vrije dag! Wie opvang nodig heeft, meldt zich aan via de.apestaart@telenet.be.
-Op zaterdag 16 oktober tussen 13.30 en 15.30 zijn jullie uitgenodigd om mee te wandelen en te zoeken naar de ster van Mater Dei. Inschrijven kan nog steeds via het ouderplatform of via directie@materdei-genk.be. Achteraf is er nog gelegenheid om gezellig even samen te zitten. WELKOM! !

Herfstwandeling jongste kleuters !

De jongste kleuters zijn op herfstwandeling geweest.
Wat een heerlijk herfstweertje was het. Samen op ontdekking wat er allemaal leeft in het bos .
Het was een superleuke voormiddag en ze hebben allemaal heel flink gewandeld. Fier zijn wij op onze lieve kapoenen.
Zo zijn we gestart met ons nieuw thema: Takken en stokken.

 

 

 

 

 

 

 

Herfstwandeling 5de leerjaar

De kinderen en juffen van het 5de maakten een mooie wandeling in Bokrijk, door het bos, door het arboretum, ze wandelden zelfs door het water. Als afsluiter hebben de kinderen fijn gespeeld op de speeltuin. Het was een toffe dag!

 

Herfstwandeling 3B

Vandaag zijn we zonnig aan onze wandeling gestart.

We leerden over de verschillende lagen in het bos, zochten paddestoelen,  bomen en kriebelbeestjes. We hadden ook nog wat tijd om lekker te spelen.

Wat een leuke dag!

Naam leggen met wilde kastanjes (oudste kleuters), of de eerste letter van onze naam (kleuters 2de kleuterklas)