Anja Minnen

Zorg

Ik ben Anja Minnen.
Lang geleden toen ik zelf nog in het zesde leerjaar zat, maakte ik een opstel waarin ik schreef dat ik later liefst juf zou worden in het eerste of tweede leerjaar.
Die droom werd werkelijkheid. Ik gaf in mijn eerste jaren les in het tweede leerjaar. Daarna werd ik juf in het eerste, dat deed ik met heel veel plezier 25 jaar lang.

Elk jaar was ik verwonderd te merken wat die eersteklassertjes allemaal leerden. Het was elk jaar opnieuw zo superleuk om te zien dat er voor deze kinderen een fantastische wereld openging.

Sinds het schooljaar 2020-2021 ben ik zorgcoördinator in het lager onderwijs.
Ik zal de leerlingen tijdens het schooljaar en over de schooljaren heen opvolgen.

Hiervoor gaan we in gesprek met leerlingen, leerkrachten, ouders en externen. ( CLB, logopedisten…) Samen gaan we op weg om er voor elk kind het beste van te maken.

In mijn vrije tijd fiets ik heel graag. Ook haken kan me echt ontspannen. Vooral inktvisjes haken voor prematuurtjes is een leuke bezigheid. Verder sta ik ook graag in de keuken om allerlei lekkers te bakken.

Ik wil er samen met alle leerlingen  weer een tof top schooljaar van maken waarin we elk kind op zijn eigen manier zien groeien. Want iedereen telt!

Wensen ouders contact met mij? Jullie kunnen me altijd aanspreken of een mailtje sturen naar anja.m@materdei-genk.be