start na de paasvakantie

Beste ouders,

Onze school bereidt zich voor op de periode na de paasvakantie. De kans is groot dat de scholen dan nog niet mogen opengaan en dat we moeten overschakelen op andere vormen van lesgeven.

We willen in dat geval heel sterk inzetten op communicatie via email. Dit loopt bij de meeste ouders en kinderen al heel vlot. Maar we merken dat er nog ouders en kinderen zijn die we nog niet bereiken. Daarom onze vraag :

-Indien u geen emailadres heeft, maar in de mogelijkheid bent om er een aan te maken, ( op uw smartphone, via gmail bijv.) doe dit dan a.u.b. en geef dan dit email-adres door via directie@materdei-genk.be .
-Indien u op geen enkele wijze digitaal bereikbaar bent, contacteer dan de school op 089/363533 ( ook tijdens de vakantie). We bekijken dan hoe we verder kunnen communiceren.

Na de vakantie zullen de juffen/meesters ( als de scholen niet opengaan) opdrachten doorsturen via mail. Ze zullen ook via die weg laten weten hoe u hen kan bereiken om uitleg te vragen , hoe taken kunnen ingediend worden enz. Dit kan van klas tot klas verschillen , dit is namelijk ook afhankelijk van de leeftijd van de kinderen en vooral van toepassing voor de kinderen van de lagere school. Maar ook voor de oudste kleuters komt er een aanbod.

Houd ook de website van de school en/of de facebookpagina in het oog, hier verschijnen ook regelmatig tips, filmpjes, info….

We doen ons uiterste best om de kinderen in ieder geval op een kwaliteitsvolle manier verder te ondersteunen, samen geraken we er! 

Het Mater Dei team