update info ouders

Beste ouders,
U heeft het vast gemerkt, we hebben met ons team niet stilgezeten. De leerkrachten van het lager hebben hun best gedaan om lessen voor te bereiden en u te bezorgen via digitale weg.

We vinden het super dat zovelen van jullie hier goed op inspelen en samen met de kinderen jullie eigen weg hierin zoeken. Er loggen ook heel veel kinderen in op de vragenuurtjes via teams en voor iedereen is het leuk dat we elkaar op die manier terugvinden! We denken dat we dit  dit nog enkele weken moeten volhouden!

Toch graag enkele aandachtspunten :
– Enkel als de juf of meester uitnodigt voor een vergadering, is er ook toezicht over wat er gezegd wordt. We vragen dat de kinderen ook altijd vriendelijk en beleefd blijven.
– In het weekend zijn de juf of meester offline en gaan er geen vragenuurtjes, chats…. door. 

Voor onze kleuters: U kan nog steeds terecht voor tips op onze website en de oudste kleuters kunnen regelmatig gedurende een korte tijd een opdrachtje doen uit de dikke bundel die we bezorgd hebben. Samen spelen tenslotte blijft leuk en belangrijk voor elke kleuter. Veel succes!

Verder voorziet de school nog altijd ( en dat blijft voorlopig zo) in opvang voor kinderen van ouders die werken in de cruciale sectoren of die zich in een moeilijke thuissituatie bevinden. Om van die opvang gebruik te kunnen maken moet u online inschrijven via directie@materdei-genk.be  met vermelding van naam van het kind, datum dat het kind opvang nodig heeft, het tijdstip van brengen en ophalen en de telefoongegevens  van de ouders. Dit moet telkens gebeuren voor zaterdag 19 uur 

We blijven ons uiterste best om de kinderen op een kwaliteitsvolle manier verder te ondersteunen, we beseffen dat dit ook veel van jullie als ouders vraagt maar toch : Samen geraken we er! 

Het Mater Dei team