info noodopvang

Beste ouders,
Zoals jullie weten zorgen de scholen voor noodopvang voor kinderen van wie de ouders buitenshuis werken en geen andere opvang hebben. Vorige week lieten we weten dat  die opvang misschien in samenwerking met de stad zou gebeuren. Voor de maand mei zal deze opvang in ieder geval doorgaan op Mater Dei zelf. Voor juni bekijken we dit nog maar houden we u op de hoogte.

De inschrijvingen voor mei zijn afgelopen , voor de week van 2 juni ( 1 juni = pinkstermaandag , geen opvang) en de week van 8 juni kan u uw kind, indien het hiervoor in aanmerking komt inschrijven tot en met maandag 25 mei om 19 uur.

 U moet hiervoor dan weer een mail sturen naar directie@materdei-genk.be met daarin :
de naam van uw kind
de dagen dat het opvang nodig heeft
het aankomst- en vertrekuur
uw telefoongegevens. 

U krijgt altijd antwoord op uw mail.

Kinderen die niet zijn ingeschreven, kunnen niet toegelaten worden tot de opvang. Ook de kinderen die wel naar school mogen komen maar van de voor- of naschoolse opvang gebruik willen maken moeten zich op deze manier inschrijven . 

Ouders die hun kinderen hebben ingeschreven, ontvangen nog de nodige info over hoe de opvang vanaf 18 mei zal verlopen.

Met vriendelijke groeten,
Marijke Vanhoenshoven
Directie Mater Dei