speelpleinwerking in de vakantie

Beste ouders,

Misschien waren jullie gewoon dat speelplein Mushi in de sporthal van Regina Mundi aan de Klokkuil jullie kinderen een mooie zomer kon bezorgen. Dit jaar kan dat niet , omwille van de renovatiewerken. Speelplein  Mushi vinden jullie deze zomer wel in de broederschool. Zie onderstaand bericht van hen :

Ook dit jaar opent speelplein Mushi weer zijn deuren zodat we jullie kinderen een onvergetelijke speelse zomer kunnen bezorgen.
Door de speciale corona-tijden moeten we ons wel aan specifieke maatregelen houden, hierdoor werken we dit jaar met voorinschriivingen en is het NIET mogelijk om uw kind de dag zelf in te schrijven.Alle informatie, alsook de voorinschrijvingen, kunnen jullie vinden op onze website: www.spwmushi.be

Speelse groetjes

Speelplein Mushi