KB

Link kerstverhaal

Vrijdag speelden de kleuters van KB het kerstverhaal na. Dit lukte enorm goed dankzij het enthousiasme van de kinderen en van de ouders, die ons zeer goed geholpen hebben door ons te voorzien van allerlei materialen. 

U kan hier het filmpje bekijken :

 

Thema Kerst in KB

De afgelopen 2 weken hebben we rond de K van Kerst gewerkt. De kleuters konden al heel wat woorden bedenken. We hebben samen de kerstboom versierd en enorm hard gewerkt aan het knutselen van onze Nieuwjaarsbrief.  Daarmee hebben alle kleuters een ‘spiekbriefje’ mee naar huis gekregen, met als opdracht : Elke dag eventjes oefenen totdat het nieuwe jaar er is. Op de laatste foto zie je 2 kleuters die het Kerstverhaal navertellen aan de hand van de houten poppetjes.

Leeskriebels

Het project Leeskriebels is van start gegaan. Dankzij Hart voor Limburg en onze ouderraad, heeft onze school materiaal gekregen om alle kleuters thuis te laten genieten van voorleesverhalen. Hier zie je de inhoud van een koffer van onze klas. De boekjes wisselen wekelijks en na 1 week, mag er 1 boekje uitgekozen worden om thuis te bewaren. Een mooi cadeau voor iedereen! Dank u wel Hart voor Limburg en Ouderraad!

.

Meer berichten