KB

Kijk eens hoe wij spelenderwijs leren in het thema Stenen : een rotseiland bouwen met de clics, in de zandbak het verhaal naspelen, stenen versieren, patronen na leggen met een pincet en kleine stenen, schrijfdans rond de stenen of een wolkenkrabber nabouwen … alles kan!

Wat is het leuk in onze klas!

Toffe sfeerfoto’s van thema stenen bij KB

De kleuters van KB genieten enorm van het thema Max en de toverstenen :    stenen sorteren, figuur naleggen, het rotseiland en de muisjes nabouwen met de klei, een muis die granen eet boetseren, stenen wegen … en een paar andere mooie sfeer foto’s van knap bouw werk!

Zoektocht naar toverstenen

Bij de start van het thema ‘Max en de toverstenen’ zijn wij samen op zoek geweest naar de allermooiste steen.                                                                                    Wat is het toch heerlijk om samen de wereld te ontdekken.

Wenboekje voor de oudste kleuters

De leerlingen van het eerste leerjaar leerden superveel het afgelopen schooljaar. Ze zijn er terecht zeer trots op.

Vorige week maakten ze een wenboekje voor de oudste kleuters. En daarna was het tijd om de kleuters uit te leggen wat er zoal allemaal gedaan wordt in het eerste leerjaar! Superknap gedaan, eersteklassertjes en toekomstige eersteklassertjes!

Meer berichten