KB

GLINSTER EN BLINK, GROEI EN BLOEI

VOEL JE ALS EEN VOGEL ZO VRIJ

DE WERELD IS GROOT EN MOOI, MAAR NIETS IS ER ZO MOOI ALS JIJ

Bedankt dat jullie elke dag een lach op m’n gezicht hebben getoverd.

Dikke knuffel, Juf Silvia

 

 

Bib bezoek Juni

Ons bibliotheek bezoek in Juni, was kort. We hebben enkel onze boeken van de klas terug ingeleverd. We hebben dit regelmatig gedaan het afgelopen schooljaar : boeken uitgeleend en nadien teruggebracht, net zoals het in de bibliotheek werkt. 

U kan nog steeds de bibliotheek bezoeken in de zomervakantie : woensdag om  uur wordt er telkens voorgelezen. Het belang van voorlezen kunnen en mogen we niet onderschatten. Voorlezen heeft verschillende positieve effecten op alle kinderen. Het draagt bij tot een beter taalgevoel en taalbegrip. Kinderen leren ook beter luisteren, trainen hun concentratievermogen èn hun fantasie. Boeken geven kinderen inzicht in de – soms complexe – wereld om hen heen. En dat hebben we nu allemaal heel hard nodig… Voorlezen is trouwens het leukste halfuurtje van de dag!

Activiteit eerste leerjaar

Samen met het eerste leerjaar werken in het boekje : de lln van het eerste voelen zich fantastisch en de kleuters leren op deze manier, alweer kennismaken met het eerste leerjaar wat eraan komt. Top !!! 

Meer berichten